Artikelen en tips

Kan Spanje EK titel prolongeren?

Hoewel het voetbalseizoen nog in volle gang is, komt het EK 2016 steeds dichterbij. Ondanks de afwezigheid van het Nederlands Elftal belooft het nog steeds een fantastisch toernooi te worden. Een van de grote favorieten is ongetwijfeld Spanje. La Furia Roja zoals de bijnaam van het Zuid-Europese land luidt, staat al jaren aan de top en maakt ook aankomende zomer weer een goede kans om het toernooi te winnen.

Veilig een online weddenschap plaatsen

Als je een online weddenschap plaatst en dus ook bezig bent met geldzaken is het altijd verstandig om rekening te houden met de veiligheid. Wanneer je op een paar eenvoudige zaken let dan zorgt dit ervoor dat je veel risico's uitsluit.

Live wedden

Live wedden wordt al langer toegepast bijvoorbeeld in de paarden of hondenraces. Maar het is tegenwoordig ook heel eenvoudig om op live voetbalwedstrijden te wedden. Ontdek de mogelijkheden.

Back en lay weddenschappen

Back en lay weddenschappen zijn over het algemeen iets voor de gevorderde speler van voetbalweddenschappen. Het principe is dat je niet tegen de bookmaker wed, maar tegen andere spelers.

Verschillende manieren om een weddenschap te plaatsen

Naast het wedden op de uitslag winst thuisploeg, gelijkspel of uitploeg is het ook mogelijk om te wedden op de uitkomst van een wedstrijd. Om nog specifieker te zijn wed je op het aantal doelpunten dat er gescoord wordt.

Strijd om de titel tussen Club Brugge en Anderlecht

De strijd om de Jupiler League titel is nog in volle gang, maar er lijken toch wel twee favorieten te zijn. Club Brugge scoort de ene na de andere goal en Anderlecht scoort ook overwinning na overwinning.

Inzetten met de verdubbelingsstrategie

Voor het wedden op voetbal zijn er veel verschillende soorten strategieën. Een strategie die regelmatig gebruikt wordt is de verdubbelingsstrategie, met dit systeem wordt bij ieder verlies de inzet verdubbeld.

Wedden op voetbal volgens het taart model

Er zijn veel verschillende methoden om te wedden op voetbal. In dit artikel volgt een uitleg hoe je kunt inzetten op voetbalwedstrijden volgens het taart model. Ga voor een stabielere vorm van wedden.

Inzetten op Augsburg – Hertha BSC

Augsburg en Berlijn presteren beiden boven verwachting dit seizoen, maar de laatste weken gaat het minder. Kan Augsburg de thuiswinst tegen Bayern een succesvol vervolg geven?

Getafe – Atletico Madrid: bij voorbaat kansloos?

Getafe wist slechts één van de laatste zeventien wedstrijden gewonnen terwijl Atletico de laatste zes wedstrijden allen won. Maakt Getafe in eigen huis desondanks een kans?

NEC in Alkmaar aan de bak

NEC zal eindelijk moeten winnen om de nacompetitie nog te ontlopen, maar AZ is dit seizoen bijna niet te kloppen voor eigen publiek. Lukt het uitgerekend NEC?