Wedden op voetbal

Wedden op voetbal is leuk en spannend. Je kunt bij verschillende online bookmakers wedden op voetbal. Dat kan bij betrouwbare online wedkantoren, zoals Unibet, Bwin en Betfirst. Hier kun je inzetten op allerlei verschillende types weddenschappen, zoals de uitslag, de stand, wie de eerste goal scoort en soms zelfs wie de eerste keer mag ingooien. Vaak zijn er per wedstrijd mééer dan 50 weddenschappen die je kunt plaatsen.

Odds vergelijken 

De odds van voetbalweddenschappen kunnen worden gezien als het bedrag dat je terugkrijgt voor iedere Euro die je inzet. Als je op meerdere wedstrijden inzet dan worden de odds van de verschillende bets met elkaar vermenigvuldigd. Stel je wilt wedden op de volgende 3 voetbalwedstrijden:

  • Go Ahead Eagles – Heracles: je wilt wedden op winst Heracles
  • PSV – Vitesse: je wilt wedden op gelijkspel
  • Lierse – AA Gent: je wilt wedden op AA Gent

De afzonderlijk odds van bovenstaande wedstrijden worden dan met elkaar vermenigvuldigd. De odds van voetbalwedstrijden verschillen per online bookmaker. Indien je op een combinatie van de 3 wedstrijden wilt wedden dan zijn de odds bij Bwin 21.86. Indien je wilt wedden met een inzet van € 5,- en je hebt alle 3 de wedstrijden goed voorspelt dan ontvang je een uitbetaling van 21,86 x € 5,- = € 109,30 op je rekening. 

Als je exact dezelfde weddenschap zou inzetten bij Unibet dan zou je slechts € 95,60 op je rekening ontvangen (bij dezelfde inzet van € 5,-). Uit onderzoek naar weddenschappen op voetbal blijkt dat voor iedere combinatie weer een andere bookmaker de hoogste totale odds heeft. Het is belangrijk om voordat je gaat wedden op voetbal eerst de odds te vergelijken. Dit is mogelijk op Besteodds.be.

Vergelijk odds Jupiler League

Gebruik onze site 

Vóórdat je gaat wedden op voetbal doorloop je onderstaande stappen op deze site. Dan ben je ervan verzekerd dat je altijd de hoogste uitbetaling ontvangt voor elke weddenschap.

  1. Selecteer je bets
  2. Voeg deze toe aan je wedcoupon
  3. Open wedcoupon
  4. Vergelijk odds en zet in.

Kies nu je competitie