Unibet - Beoordeling

Unibet, bonus van 80 euro bij wedden via Unibet 

Unibet is één van de grootste bookmakers van de wereld en in België zelfs de marktleider. Unibet staat voornamelijk bekend om het ruime aanbod voetbalweddenschappen. Het Zweedse bedrijf is in 1997 opgericht en staat bekend om zijn uitstekende bonus, goede service en betrouwbare website.

Unibet bonus 

Unibet biedt een welkomstbonus van maximaal 80 euro aan voor alle nieuwe klanten. Deze bonus kan worden verkregen door een bedrag van 80 euro te storten bij het aanmaken van een account. Unibet heeft nu een actie dat je bij de eerste storting 200% bonus krijgt. De bonus kun je uitbetalen indien je deze minimaal 6 keer hebt ingezet. Om de bonus te krijgen dien je de eerste keer minimaal 10 euro te storten. 

Live wedden 

Unibet richt zich de laatste tijd ook steeds meer op live weddenschappen. Dit betekent dat de odds tijdens de wedstrijden worden aangepast aan het wedstrijdverloop (score, vorm, blessures). Het aanbod van live weddenschappen is zeer groot bij Unibet en je kunt makkelijk inzetten via een mobiele app. 

Account en betalingswijze 

Een account openen bij Unibet is heel eenvoudig. Je dient gewoon de stappen op het aanmeldformulier te volgen. Bij iedere stap wordt nog extra uitleg gegeven over wat je precies moet invullen. Het storten op je account gebeurt op eenvoudige en betrouwbare wijze. Het kan via BanContact/Mister Cash, creditcard en de overige gebruikelijke betalingswijzes zoals Netellers en Moneybookers. Uitbetalen kan direct op je normale Belgische bankrekening. 

Service 

Op de website van Unibet is een Nederlandstalige helpdesk te vinden die je dagelijks kunt bereiken. Je kunt ook een mail in het Nederlands sturen en meestal zul je dan binnen 48 uur reactie ontvangen. Tevens stuurt Unibet nieuwsbrieven (alléén indien gewenst) naar haar leden, om speciale acties en extra bonussen aan te kondigen.

Ons Oordeel

Unibet is een zeer betrouwbare aanbieder van weddenschappen. Door het live wedden, de goede bonus en de extra acties kan Unibet gerekend worden tot een van de beste online bookmakers.